domingo, 20 de octubre de 2019

TEST DE PERSONALITAT


Bon cap de setmana a tots!!
Avui us deixo al blog un test de personalitat perquè ho pugueu fer cadascú i conèixer-vos una mica més.

Aquests han sigut els meus resultats:
Com a resultat global un 6/10
Dins de les puntuacions més altes es troben:

  •  El nivell d'ordre i neteja: Pel que fa a això, si que m'agrada estar sola en certs moments, ja que a vegades no va malament, però també m'agrada estar rodejada amb les persones del meu voltant.
  •  El nivell d'afectivitat: Estic d'acord amb això, ja que no sóc una persona que sol expressar els seus sentiments, ni mostrar carinyo a algú a qui no li tinc afecte, però quan de veritat m'importa algú o li tinc afecte sí que ho demostro.


I en quant a les puntuacions més baixes trobem:

  • Nivell de desconfiança: Penso que té tota la raó, ja que sóc una persona desconfiada a la qual li costa confiar en els altres per experiències que he tingut al llarg de la meva vida, i això m'ha suposat evitar-me més d'una decepció més.
  • Nivell de control emocional: Si que em considero una persona tranquil-la, però no per això considero que hagi de ser una persona vaga ni que em conformi amb qualsevol cosa, sinò tot el contrari.

martes, 15 de octubre de 2019

DOCUMENTAL "PENSANT EN ELS ALTRES"


Bona tarda a tots i totes!!
"Pensant en els altres" és un documental que ens fa veure la importància que té treballar l'educació emocional a l'escola, i com l'educació va més enllà d'ensenyar uns fets curriculars.
Podem veure com el professor s'apropa als alumnes, la implicació que posa en ells i com crea uns forts vincles entre alumnes i professor, on els alumnes són capaços d'expressar els seus sentiments i el que senten en tot moment, posant-se en la pell dels seus companys i empatitzant amb ells.
Personalment penso que aquest documental no haurien de veure-ho educadors/es, sinó que ho hauria de veure tothom, ja que el missatge que ens vol fer arribar és molt important.





lunes, 14 de octubre de 2019

QUÈ SÓN LES HABILITATS SOCIALS?

Molt bona tarda!!Just com vaig dir a la presentació, en aquests moments estem treballant les habilitats socials i la seva importància, aquí us deixo una mica d'informació.

Les habilitats socials són un conjunt de conductes que ens permeten interactuar i relacionar-nos amb els altres de manera efectiva i satisfactòria.

Hi ha dos tipus d'habilitats socials:
  • Habilitats bàsiques (escoltar, iniciar una conversació, formular una pregunta, donar les gràcies i presentar-se i presentar altres persones.)
  • Habilitats complexes (empatia i intel·ligència emocional, assertivitat, capacitat per definir un problema, negociar i avaluar solucions, demanar ajuda, i convèncer als demès.)
Perquè són tan importants les habilitats socials?
  • Aprendre i desenvolupar aquestes habilitats en un mateix és fonamental per aconseguir unes relacions òptimes i satisfactòries amb els altres.
  • A més, també ens ajudaran a obtenir allò que volem, a comunicar-nos satisfactòriament amb els altres i facilitar una bona autoestima.

miércoles, 2 de octubre de 2019

PRESENTACIÓ

Hola a tots !! 
Per començar a poder escriure en aquest blog primer us parlaré una mica de mi i del perquè m'he decidit a obrir aquest blog (ja que és el primer que faig en la meva vida i espero que us agradi tot el que comporta per aquí).
Sóc la Laura, una noia de 20 anys que actalment estic estudiant Educació Infantil. En aquests moments estem treballant les habilitats socials, i per això m'agradaria compartir amb vosaltres tota mena d'informació que cregui que us pot interessar de cada classe que realitzi, a més de recerques pròpies que trobi interessants.
La meva intenció amb aquest bloc és poder posar diferents opinions, reflexions i activitats que fem sobre les habilitats socials, ja que són una cosa molt important en el nostre dia a dia.

Les habilitats socials són tan importants en el nostre dia a dia, ja que són les que ens ajuden a comunicar-nos i relacionar-nos amb els altres de forma afectiva.






TANCAMENT

I per útim, Ha arribat el moment d'acomiadar-nos, ja que aquest últim post del meu blog està destinat a les conclusions de tots e...