lunes, 14 de octubre de 2019

QUÈ SÓN LES HABILITATS SOCIALS?

Molt bona tarda!!Just com vaig dir a la presentació, en aquests moments estem treballant les habilitats socials i la seva importància, aquí us deixo una mica d'informació.

Les habilitats socials són un conjunt de conductes que ens permeten interactuar i relacionar-nos amb els altres de manera efectiva i satisfactòria.

Hi ha dos tipus d'habilitats socials:
  • Habilitats bàsiques (escoltar, iniciar una conversació, formular una pregunta, donar les gràcies i presentar-se i presentar altres persones.)
  • Habilitats complexes (empatia i intel·ligència emocional, assertivitat, capacitat per definir un problema, negociar i avaluar solucions, demanar ajuda, i convèncer als demès.)
Perquè són tan importants les habilitats socials?
  • Aprendre i desenvolupar aquestes habilitats en un mateix és fonamental per aconseguir unes relacions òptimes i satisfactòries amb els altres.
  • A més, també ens ajudaran a obtenir allò que volem, a comunicar-nos satisfactòriament amb els altres i facilitar una bona autoestima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANCAMENT

I per útim, Ha arribat el moment d'acomiadar-nos, ja que aquest últim post del meu blog està destinat a les conclusions de tots e...