domingo, 26 de abril de 2020

ANÀLISI DAFO


Bon dia a tots i a totes!!Espero que hagueu passat una bona setmana i que esteu tots bé.


Avui vinc a explicar-vos una sessió de dinàmiques que vam haver de crear per realitzar-les a l'aula en petits grups.
La nostra sessió es dividia en dues parts, primerament hi havia una dinàmica de presentació, i a continuació, unes dinàmiques d'autoestima.

La dinàmica de presentació que vam escollir s'anomena "les mans donades", que consisteix en:
Els participants hauran de posar-se en rotllana, i tenen l'objectiu de recordar a qui tenen al costat i del seu nom, ja que més endavant hauran d'utilitzar-lo. Hauran de desfer la rotllana i repartir-se per l'espai, i quan s'avisi al grup, s'hauran d'ajuntar tots sobre els papers de diari. Tot seguit hauran de recordar a qui tenien al costat i li hauran de donar la mà sense moure's del lloc on estan situats.

Com a dinàmiques d'autoestima en vam seleccionar quatre, i aquestes són:
  • La primera maravella del món → Introduirem l’activitat parlant sobre les set meravelles que hi ha en el món, però encara hi ha una que està per descobrir: la primera. Posarem un mirall dins d’una caixa i farem que el grup classe s’apropi a la caixa d’un en un i l’obri a poc a poc. No podran dir res sobre el que han vist fins que acabi l’activitat. Aleshores hauran de contestar a les següents preguntes:
    -Què hi havia a l’interior de la caixa?
    -Què heu vist reflectit en el mirall?
    -Qui s’ha sorprès amb el que ha vist a la caixa?
    -A qui li ha agradat el que ha vist en l’interior de la caixa?
    -Qui ha sentit decepció després de mirar la caixa i veure el que hi havia? Per què?
  • Mímica: Primerament hauran de pensar en alguna cosa que se'ls doni bé i seguidament ho aniran fent amb mímica d'un en un. La resta de companys hauran d'esbrinar de què tracta.
  • El teu anunci: La dinàmica consistirà en fer publicitat d'ells mateixos. Cada persona haurà de sortir davant les altres companyes i dir dos aspectes físics, i dos aspectes personals que cada persona considera que té. 
  • Ventall positiu: Cadascú tindrà un paper on posarà el seu nom. L'haurà de passar al company del costat, aquest haurà d'escriure alguna cosa positiva de la persona que li hagi tocat. I així reiteradament.

ANÀLISI DAFO:

INTERN
  • Fortaleses   Considerem que són dinàmiques diferents, ja que hem modificat petites coses en la majoria d'elles per tal que tinguin més curiositat a l'hora de realitzar-les i no siguin dinàmiques que ja hagin realitzat. En cadascuna d'elles pot participar tothom, i a més es pot gaudir d'una bona estona amb la resta del grup.
  • Debilitats Per desgràcia no vam poder realitzar l'activitat i no vam poder veure aquest aspecte un cop realitzat l'activitat, però nosaltres com a grup pensem que no hi ha cap, ja que ho hem intentat fer de manera que no hi hagi cap mena de problema i tothom pugui realitzar totes les dinàmiques.

EXTERN
  • OportunitatsPensem que cadascuna d'elles aporta coses positives, ja que gràcies a les dinàmiques de presentació permet que ens puguem conèixer millor els uns amb els altres, i gràcies a les d'autoestima ens fan que ens augmenti l'autoestima i deixem per una vegada les coses negatives a un costat.
  • Amenaces Una de les coses que podria afectar a la nostra sessió és que els participants del grup estiguessin poc participatius, i això pot afectar negativament, ja que es necessita la participació de tots i sinó fos així, costaria més dur a terme la sessió.

Anàlisi DAFO - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANCAMENT

I per útim, Ha arribat el moment d'acomiadar-nos, ja que aquest últim post del meu blog està destinat a les conclusions de tots e...