martes, 24 de marzo de 2020

DINÀMICA D'ALTRES COMPANYES


Bon dia a tots i a totes!!

Avui us explicaré una dinàmica que van fer les meves companyes Miriam i Ariadna.
Per iniciar la sessió, ens vam posar en rotllana, i van començar fent una dinàmica de presentació.
Aquesta consistia en el fet que cada una de nosaltres havíem de dir el nostre nom i l'edat, alguna cosa que ens agradi i alguna que no, i alguna paraula que ens defineixi sobre com som nosaltres.

Personalment em va agradar fer aquesta dinàmica, ja que d'aquesta manera ens vam poder conèixer una mica més entre totes i també vam poder veure quines coses en comú teníem amb totes les companyes i nosaltres potser no érem conscients.

Per continuar amb la sessió, les companyes van fer una dinàmica de coneixença.
Per poder realitzar aquesta dinàmica, ens vam haver de seure totes en rotllana, i al mig hi teníem unes targetes de diferents colors poder jugar a "prova o veritat". En cadascuna d'aquestes targetes hi podia haver escrit alguna prova que havíem de realitzar, alguna pregunta que havíem de contestar amb tota sinceritat, o en unes altres havíem d'explicar alguna cosa, com per exemple alguna anècdota que haguèssim viscut.

Personalment em va agradar fer aquesta dinàmica, ja que ens vam poder conèixer millor entre totes, i a més d'això vam gaudir i vam passar una estona totes juntes. A més he de dir que cap companya es va negar a fer el que la targeta deia i totes vam superar els reptes proposats.

El Curso Se Acaba - Lessons - Tes Teach

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANCAMENT

I per útim, Ha arribat el moment d'acomiadar-nos, ja que aquest últim post del meu blog està destinat a les conclusions de tots e...