sábado, 23 de noviembre de 2019

DINÀMICA DEL MAL ENTÈS


Hola a tots i a totes!!Avui us porto una dinàmica relacionada amb el mal entès i on podem veure la importància que te la comunicació entre dues persones.

  • Aquesta dinàmica consta en dues parts, primerament hi haurà dues companyes que tindran un full cadascuna amb una sèrie de formes les quals nosaltres haurem de representar. Elles les han de descriure a la resta de la classe sense que nosaltres veiem completament res del que hi ha al full. A més, no els hi podrem fer cap tipus de pregunta.
  • Seguidament, transcorrirem a fer el mateix, però aquesta vegada sí que es podran fer preguntes sobre el que hi ha dibuixat al full. Així podrem fer la comparació de com queden quan hi ha una comunicació recíproca, i quan no n'hi ha.
  • Amb aquesta dinàmica podem comprovar com d'importar és la comunicació entre nosaltres, ja que al fer aquesta dinàmica es demostra que a l'haver-hi un feedback entre nosaltres ens entenem millor, i ens surten millor les coses.
  • En fer la primera part de la dinàmica, el dibuix no queda igual de bé que a la segona part, ja que ja hi ha un feedback, això provoca que en fer-ho la primera vegada et puguis sentir frustrat, ja que costa molt més de fer si no hi ha una bona comunicació per les dues parts.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANCAMENT

I per útim, Ha arribat el moment d'acomiadar-nos, ja que aquest últim post del meu blog està destinat a les conclusions de tots e...